Peste 25 de ani de activitate
200 de angajați
3000 de centre de vânzare în toată Europa

Tradiție modernă – panou de acoperiș prefălțuit Hanbud

În trecut acoperișurile erau învelite cu foi de tablă. Țiglarii obțineau etanșeitatea și rigiditatea acoperirii prin suprapunerea și îndoirea împreună a marginilor foii de tablă în așa-numitele falțuri. Un efect asemănător este realizat de o soluție relativ nouă – panourile de acoperiș prefălțuite.

Minimalismul este o tendință folosită și în construcții, motiv pentru care arhitecții ajung adesea apelează la soluții tradiționale. Tocmai aici întâietatea o dețin învelitori de acoperiș din tabla plată. Panoul de acoperiș prefălțuit și-a găsit aplicare atât în construcții clasice, obiecte de cult, clădiri istorice, cât și în arhitectură modernă. Poate fi folosit pentru acoperișuri sau fațade.

Datorită acestei soluții, este ușor să se optimizeze costurile de realizare, deoarece panoul de acoperiș prefălțuit este ușor și necesită o structură ușoară a acoperișului.

Panou de acoperiș prefălțuit HANBUD
Datorită structurii sale, care constă din gofraje și falțuri speciale, rigidizează suplimentar acoperișul. Este o soluție perfectă pentru acoperișurile cu o pantă mică.
Panouri de acoperiș sunt produse la dimensiuni, sunt extrem de ușor de instalat, deoarece sunt prevăzut e cu un sistem de îmbinare prin clic și găuri de montare care facilitează montarea sa la structura acoperișului. Tabla placată cu grosimea de 0,5 mm – 0,7 mm este utilizată cel mai frecvent pentru producție.
Panouri de acoperiș Hanbud sunt fabricate în două dimensiuni:

Panou PH 310
Înălțimea profilului – 25mm
Lățimea panoului inițial– 420 mm
Lățimea utilă – 310 mm
Lungimea maximă recomandată A foii – 6000 mm
Lungimea minimă a foii – 600 mm

Panou PH 510
Înălțimea profilului – 25mm
Lățimea panoului inițial– 620 mm
Lățimea utilă – 510 mm
Lungimea maximă recomandată A foii – 6000 mm
Lungimea minimă a foii – 600 mm

Garanția chiar până la 30 de ani!

Cea mai înaltă calitate de protecție împotriva razelor UV (nivel în conformitate cu clasificarea RUV4) este asigurată de o formula specială de placare Hard. De asemenea, asigură flexibilitate și plasticitate maximă. Acest înveliș, care îndeplinește cerințele standardului european EN 10169, se numără printre straturile de înaltă rezistență la coroziune, iar datorită structurii unice a stratului, menține o valoare estetică ridicată. Sistemul de placare cu poliester, utilizat în acest caz, nu conține metale grele și crom hexavalent. Învelișul este caracterizat de un substrat metalic puternic care protejează locurile de tăieturi, iar o granulație excelentă garantează duritatea suprafeței. Rezistența acestui material facilitează depozitarea și prelucrarea acestuia și asigură durabilitatea îndelungată și stabilitatea culorii.

Oferta include, de asemenea, următoarele acoperiri: Mat, Luciul și foi de tablă tradiționale de oțel zincat și aluzinc.
Acest tip de învelitor de acoperiș se găsește cel mai adesea în culorile de grafit (RAL 7016, RAL 7024) și nuanțele de argint (RAL 9007, RAL 9006).

Panoul de acoperiș prefălțuit Hanbud se caracterizează prin atemporalitate, eleganță și durabilitate.
Acest tip de acoperire este unul dintre cele mai dificile de realizat. Pentru aceasta, merită să vă asigurați că executantul să fie un tinichigiu recomandat și cu experiență.

Consultați articolele cu indicații

Pe blogul nostru veți găsi multe articole utile cu privire la alegerea unui înveliș de acoperiș, instalarea și întreținerea corespunzătoare a acestuia. Toate textele au fost pregătite de specialiști în domeniul respectiv.

Consultați cataloagele noastre de produse

Cataloagele de produse prezintă acoperișuri, șipci metalice, panouri publicitare și profiluri pentru plăci gips-carton, disponibile în oferta Hanbud.  Toate fișierele sunt disponibile în formatul PDF. Vă invităm să descărcați.

Instrucțiuni de instalare pentru învelișuri de acoperiș și garduri

Datorită instrucțiunilor de instalare pregătite de noi, utilizatorul este capabil să realizeze învelirea unui acoperiș și garduri de unul singur. Toate materialele au fost scrise într-un limbaj simplu, conțin și scheme clare.