Realizări

Peste 25 de ani de activitate
200 de angajați
3000 de centre de vânzare în toată Europa

CUNOAȘTEȚI PRODUSELE NOASTRE

Pensiune acoperită cu țigla metalică

Țigla metalică modulară este un înveliș de acoperiș care este ales frecvent nu numai în cazul caselor unifamiliale. Realizarea descrisă se referă la o pensiune construită la marginea orașului. Proprietarul a ales în mod intenționat culoarea roșie a țiglei metalice care să bată la ochi. Învelișul de acoperiș contrasteaza perfect cu verdeața din jurul clădirii.

O casă unifamilială modernă acoperită cu țigla metalică

Pentru acoperirea acestei case unifamiliale a fost utilizată țigla metalică. Acoperișul cu multe pante subliniază corpul modern al casei și conferă întregului un aspect interesant și unic. Culoarea închisă a țiglei metalice creează un contrast evident cu fațada de nuanța deschisă. Datorită acestui lucru, întregul corp al clădirii arată impresionant și interesant.

Case terasate acoperite cu panouri îmbinate cu cusătură

La complexul clădirilor terasate acoperișul este acoperit cu panouri îmbinate cu cusătură. Arhitecții au fost ghidați de viziunea creării de clădiri ale căror corpul să fie modern și adaptat la împrejurime. Utilizarea unei culori similare a fațadei și a învelișului de acoperiș a conferit întregii clădiri un aspect uniform.

O casă elegantă unifamilială acoperită cu țigla metalică modulară

Țigla metalică modulară, utilizată pentru această casă unifamilială elegantă, a evidențiat corpul modern al clădirii. Culorile închise ale învelișului de acoperiș armonizează excelent cu tâmplăria de ferestre, conferind clădirii un aspect elegant.

Acoperișul este realizat din tablă trapezoidală T-18E

Tabla trapezoidală este perfectă pentru acoperișurile drepte ale caselor unifamiliale. În acest caz, a fost utilizat modelul T-18E. Prețul scăzut și durabilitatea ridicată a produsului fac ca acesta să fie adesea utilizat nu numai la clădiri rezidențiale, ci și pentru adăposturi, garaje și construcții agricole