Oferta de țigla metalică

 

 

Peste 25 de ani de activitate
200 de angajați
3000 de centre de vânzare în toată Europa

CUNOAȘTEȚI PRODUSELE NOASTRE

Țigla metalica fabricată în dimensiuni la comanda individuală a clientului este una dintre cele mai populare solutii pentru învelirea acoperișurilor. Procesul de tăiere a foilor este complet automatizat și permite să se ajusteze dimensiuni la cel mai complicat acoperiș.

Un avantaj la fel de important al țiglei metalice este ușurința sa. Acest lucru este extrem de important din punct de vedere economic, deoarece alegerea unei astfel de soluții nu încarcă în mod excesiv structura acoperișului și a întregii clădiri, astfel costurile de realizare a proiectului sunt mai mici.

În prezent, calitatea produselor din tabla zincată este extrem de ridicată. Cumpărăm materia primă de la cele mai bune și moderne combinate siderurgice. Avem în ofertă învelitori cu o grosime de chiar 80 µm, cu garanția de până la 50 de ani. Dezvoltarea tehnologică în această industrie a permis obținerea unor rezultate care asigură rezistența îndelungată a materialului împotrivă radiațiilor UV și a umidității, ceea ce garantează o stare tehnică și vizuală excelentă pentru o lungă perioadă de timp.

O selecție bogată de modele este completată de o gamă largă de produse, care vă permite să adaptați clădirea atât la fațadă, cât și la împrejurimi. Pe lângă culorile standard din paletar RAL, oferim o structură mată, modernă și extrem de atractivă.

Elegant și atemporal
caracter

Experiența și practica sunt o combinație bună

Un val care atrage atenția

Un acoperiș acoperit cu perfecțiune

Consultați articolele cu indicații

Pe blogul nostru veți găsi multe articole utile cu privire la alegerea unui înveliș de acoperiș, instalarea și întreținerea corespunzătoare a acestuia. Toate textele au fost pregătite de specialiști în domeniul respectiv.

Consultați cataloagele noastre de produse

Cataloagele de produse prezintă acoperișuri, șipci metalice, panouri publicitare și profiluri pentru plăci gips-carton, disponibile în oferta Hanbud.  Toate fișierele sunt disponibile în formatul PDF. Vă invităm să descărcați.

Instrucțiuni de instalare pentru învelișuri de acoperiș și garduri

Datorită instrucțiunilor de instalare pregătite de noi, utilizatorul este capabil să realizeze învelirea unui acoperiș și garduri de unul singur. Toate materialele au fost scrise într-un limbaj simplu, conțin și scheme clare.