Oferta de tabla trapezoidală

Peste 25 de ani de activitate
200 de angajați
3000 de centre de vânzare în toată Europa

CUNOAȘTEȚI PRODUSELE NOASTRE

Foile trapezoidale de la compania HANBUD sunt o combinație perfectă între calitate și estetică. Profilul lor universal permite crearea unui învelitor solid de acoperiș au fațadă. O mare selecție de profiluri și tipuri de tablă, combinată cu posibilitatea tăierii la dimensiuni, face ca acest produs să permită o mare varietate de aplicații.

Profilul de tablă jos (T3, T7, T8, T14) este utilizat pentru construirea suprafețelor de fațadă și acoperiș ale caselor, garajelor și obiectelor comerciale mici, precum și a tavanelor suspendate ale clădirilor industriale. Profilurile puțin mai înalte (T14, T18, T18Eko) sunt utilizate pe acoperișuri cu întinderi mai mari și ca umplutura panourilor de garduri industriale. Pe de altă parte, profilurile cele mai înalte (T35 și T55), datorită rezistenței lor, sunt utilizate pentru construcția de mari obiecte industriale, hale de producție și structuri portante.

Tabla trapezoidală este un material economic caracterizat de durabilitate. Disponibil în multe tipuri de învelișuri și culori, va răspunde chiar și celor mai diverse așteptări.

TABLA TRAPEZOIDALĂ T 3
TABLA TRAPEZOIDALĂ T 7
TABLA TRAPEZOIDALĂ T 14R
TABLA TRAPEZOIDALĂ T 14 R Classic
TABLA TRAPEZOIDALĂ T 18N
TABLA TRAPEZOIDALĂ T 18E
TABLA TRAPEZOIDALĂ T 35R
TABLA TRAPEZOIDALĂ T 35
TABLA TRAPEZOIDALĂ T 55

Consultați articolele cu indicații

Pe blogul nostru veți găsi multe articole utile cu privire la alegerea unui înveliș de acoperiș, instalarea și întreținerea corespunzătoare a acestuia. Toate textele au fost pregătite de specialiști în domeniul respectiv.

Consultați cataloagele noastre de produse

Cataloagele de produse prezintă acoperișuri, șipci metalice, panouri publicitare și profiluri pentru plăci gips-carton, disponibile în oferta Hanbud.  Toate fișierele sunt disponibile în formatul PDF. Vă invităm să descărcați.

Instrucțiuni de instalare pentru învelișuri de acoperiș și garduri

Datorită instrucțiunilor de instalare pregătite de noi, utilizatorul este capabil să realizeze învelirea unui acoperiș și garduri de unul singur. Toate materialele au fost scrise într-un limbaj simplu, conțin și scheme clare.