Despre companie

Peste 25 de ani de activitate
200 de angajați
3000 de centre de vânzare în toată Europa

Cunoașteți compania noastră

De la înființarea sa, compania HANBUD a ajutat la construirea viselor despre propria casă.

Inițial, ca distribuitor de materiale de construcție, iar de 14 ani ca producător de foi modulare de țiglă metalică pentru acoperișuri, țigla metalică Vena și Malta și foi de tablă trapezoidale T3, T7, T8, T18 N, T18 E, T35, T55. De atunci, îmbogățindu-ne succesiv gama de produse și introducând noi linii tehnologice pentru producerea de țigla metalică, panouri de acoperiș prefălțuite și foi de tablă trapezoidale, am devenit un producător de frunte în domeniul produselor din oțel în regiunea Podlasie.

În prezent, oferta noastră include garduri industriale și pentru proprietăți individuale, profiluri structurale și profiluri pentru montaj uscat. Produsele companiei noastre includ, de asemenea, șipcile metalice de gard (Standard, Emka, Estetic, Sigma, Astra și Vigo) ca o alternativă la șipcele de gard tradiționale din lemn, și gardurile moderne tip jaluzele. Experiența în continuă creștere ne permite să oferim inovații, cum ar fi produsele noastre de la linia Revolution, foi trapezoidale T14R și T35R.

De asemenea, realizăm propriile noastre obiective comerciale și private datorită angajamentului tuturor angajaților și încrederii de care ne bucurăm din partea clienților noștri. Cel mai mult ne încântă faptul că compania se dezvoltă și oferă locuri de muncă unui număr tot mai mare de oameni. Eforturile noastre se reflectă în repurtarea victoriei la categoria Promovare a Anului „O Sută de Întreprinderi de Aur” și primirea Diamantului Forbes.

În prezent, Hanbud angajează 200 de salariați, fiind singurul dintre cei mai mari angajatori din Voievodatul Podlaskie. Compania are peste 100 de centre de distribuție în toată țara.

Acoperișurile, gardurile și profilurile Hanbud sunt vândute, de asemenea, în Lituania, Letonia, Germania, Slovacia, Ungaria și România.

Galerie

Consultați articolele cu indicații

Pe blogul nostru veți găsi multe articole utile cu privire la alegerea unui înveliș de acoperiș, instalarea și întreținerea corespunzătoare a acestuia. Toate textele au fost pregătite de specialiști în domeniul respectiv.

Consultați cataloagele noastre de produse

Cataloagele de produse prezintă acoperișuri, șipci metalice, panouri publicitare și profiluri pentru plăci gips-carton, disponibile în oferta Hanbud.  Toate fișierele sunt disponibile în formatul PDF. Vă invităm să descărcați.

Instrucțiuni de instalare pentru învelișuri de acoperiș și garduri

Datorită instrucțiunilor de instalare pregătite de noi, utilizatorul este capabil să realizeze învelirea unui acoperiș și garduri de unul singur. Toate materialele au fost scrise într-un limbaj simplu, conțin și scheme clare.