Oferta de panouri de acoperiș prefălțuite

Peste 25 de ani de activitate
200 de angajați
3000 de centre de vânzare în toată Europa

Foile de tablă prefălțuită sunt deja o tradiție. Panoul de acoperiș prefălțuit, cunoscut de mulți ani, și-a găsit aplicarea în construcții clasice, clădiri de cult, clădiri istorice, precum și în arhitectură modernă. Poate fi așezat pe verticală, orizontală, utilizat pentru învelire de acoperișuri sau fațade.
Datorită acestei soluții, este ușor să se optimizeze costurile de realizare, deoarece panoul de acoperiș prefălțuit este ușor și necesită o structură ușoară a acoperișului. Este confecționat la dimensiuni, este extrem de ușor de instalat, deoarece este prevăzut cu un sistem de îmbinare prin clic și găuri de montare care facilitează montarea sa la structura acoperișului.

O alegere înțeleaptă de ani de zile

Chiar mai multe posibilități

Consultați articolele cu indicații

Pe blogul nostru veți găsi multe articole utile cu privire la alegerea unui înveliș de acoperiș, instalarea și întreținerea corespunzătoare a acestuia. Toate textele au fost pregătite de specialiști în domeniul respectiv.

Consultați cataloagele noastre de produse

Cataloagele de produse prezintă acoperișuri, șipci metalice, panouri publicitare și profiluri pentru plăci gips-carton, disponibile în oferta Hanbud.  Toate fișierele sunt disponibile în formatul PDF. Vă invităm să descărcați.

Instrucțiuni de instalare pentru învelișuri de acoperiș și garduri

Datorită instrucțiunilor de instalare pregătite de noi, utilizatorul este capabil să realizeze învelirea unui acoperiș și garduri de unul singur. Toate materialele au fost scrise într-un limbaj simplu, conțin și scheme clare.