Oferta de garduri tip jaluzea

Peste 25 de ani de activitate
200 de angajați
3000 de centre de vânzare în toată Europa

CUNOAȘTEȚI OFERTE NOASTRE

Garduri tip jaluzea sunt o soluție excelentă pentru casele situate în oraș, deoarece protejează împotriva zgomotului, a prafului de pe stradă, adesea de stropirea cu apă de sub roțile mașinilor și de ochii trecătorilor. Delimitează solid parcele de dimensiuni mici.

Pentru casele situate în afara orașului, pe terenuri mari sau în sate, proprietarii de case se așteaptă ca gardul să le ofere un sentiment de securitate. Uneori, casele sunt situate departe una de alta și nu poți conta pe ochiul vigilent al unui vecin. Totuși, pe de alta parte, nu merită să stați înconjurați de un zid înalt, inaccesibil, motiv pentru care ne izolăm în mod inutil. Datorită gardului tip jaluzea puteți obține un compromis, aveți un gard care să mascheze ceea ce se întâmplă în spatele său, și, în același timp, combină ideal casa și peisajul din jur.

Garduri tip jaluzea

Consultați articolele cu indicații

Pe blogul nostru veți găsi multe articole utile cu privire la alegerea unui înveliș de acoperiș, instalarea și întreținerea corespunzătoare a acestuia. Toate textele au fost pregătite de specialiști în domeniul respectiv.

Consultați cataloagele noastre de produse

Cataloagele de produse prezintă acoperișuri, șipci metalice, panouri publicitare și profiluri pentru plăci gips-carton, disponibile în oferta Hanbud.  Toate fișierele sunt disponibile în formatul PDF. Vă invităm să descărcați.

Instrucțiuni de instalare pentru învelișuri de acoperiș și garduri

Datorită instrucțiunilor de instalare pregătite de noi, utilizatorul este capabil să realizeze învelirea unui acoperiș și garduri de unul singur. Toate materialele au fost scrise într-un limbaj simplu, conțin și scheme clare.