Țiglă metalică modulară pentru acoperișuri

Peste 25 de ani de activitate
200 de angajați
3000 de centre de vânzare în toată Europa

CUNOAȘTEȚI PRODUSELE NOASTRE

Țigla metalică modulară HANBUD este un produs inovator care câștigă tot mai mulți adepți. Există mai multe motive: produsul este disponibil imediat și ușor de transportat, instalarea este rapidă și extrem de simplă, după instalare nu se observă îmbinări vizibile, economie de material, deoarece la această metodă rămân puține deșeuri.

Această soluție de excepție vă oferă oportunitatea de a achiziționa pe loc elemente complete, de înaltă calitate, necesare pentru realizarea unui nou acoperiș și, în plus, instalate într-un mod instantaneu. Pentru producția de țiglă metalică modulară, HANBUD folosește cele mai bune învelișuri cu o garanție de până la 50 de ani.

Modelele de țiglă metalică modulară se potrivesc perfect atât stilizărilor tradiționale, cât și modernelor stilizări arhitecturale, asigurând un aspect perfect al acoperișului care imită țigla ceramică.

Elegant și atemporal
caracter

Plină de căldură și formă evocatoare
pentru tigle ceramice

Experiența și practica sunt
conexiune buna

Un val care atrage atenția

Consultați articolele cu indicații

Pe blogul nostru veți găsi multe articole utile cu privire la alegerea unui înveliș de acoperiș, instalarea și întreținerea corespunzătoare a acestuia. Toate textele au fost pregătite de specialiști în domeniul respectiv.

Consultați cataloagele noastre de produse

Cataloagele de produse prezintă acoperișuri, șipci metalice, panouri publicitare și profiluri pentru plăci gips-carton, disponibile în oferta Hanbud.  Toate fișierele sunt disponibile în formatul PDF. Vă invităm să descărcați.

Instrucțiuni de instalare pentru învelișuri de acoperiș și garduri

Datorită instrucțiunilor de instalare pregătite de noi, utilizatorul este capabil să realizeze învelirea unui acoperiș și garduri de unul singur. Toate materialele au fost scrise într-un limbaj simplu, conțin și scheme clare.