Oferta de profile structurali

Peste 25 de ani de activitate
200 de angajați
3000 de centre de vânzare în toată Europa

CUNOAȘTEȚI PRODUSELE NOASTRE

Profiluri structurali formați la rece sunt realizați din oțel laminat la rece. Utilizarea tipică a profilurilor include cel mai adesea structura de pereți cortină și despărțitori, structura grinzilor de plafon și streașină, traverse de pereți sau tălpi de acoperiș. Profilurile sunt o completare ideală pentru ofertă care include un sistem de construcții ușoare și acoperirea atât halelor industriale cât și a celor comerciale. Orificiile de montare sunt un element care facilitează asamblarea, datorită căreia este posibil să îmbinați profilurile în mod rigid și permanent, cu șuruburi sau nituri.

Profile de tip C
Profile de tip Z

Consultați articolele cu indicații

Pe blogul nostru veți găsi multe articole utile cu privire la alegerea unui înveliș de acoperiș, instalarea și întreținerea corespunzătoare a acestuia. Toate textele au fost pregătite de specialiști în domeniul respectiv.

Consultați cataloagele noastre de produse

Cataloagele de produse prezintă acoperișuri, șipci metalice, panouri publicitare și profiluri pentru plăci gips-carton, disponibile în oferta Hanbud.  Toate fișierele sunt disponibile în formatul PDF. Vă invităm să descărcați.

Instrucțiuni de instalare pentru învelișuri de acoperiș și garduri

Datorită instrucțiunilor de instalare pregătite de noi, utilizatorul este capabil să realizeze învelirea unui acoperiș și garduri de unul singur. Toate materialele au fost scrise într-un limbaj simplu, conțin și scheme clare.