Realizări

Peste 25 de ani de activitate
200 de angajați
3000 de centre de vânzare în toată Europa

CUNOAȘTEȚI PRODUSELE NOASTRE

Gard din șipci metalice Sigma

În gardul prezentat au fost utilizate șipcile metalice. Structura a fost realizată din stâlpi din beton, finisați cu piatră naturală. Culorile selectate în mod corespunzător fac ca întregul gard să arate coerent și interesant. Materialele folosite pentru executarea gardului fac ca gardul să fie extrem de solid și durabil. Atât șipcile metalice, cât și stâlpii acoperiți cu piatră naturală, nu necesită o întreținere sistematică.

Un gard elegant format din șipcile metalice și gabioane

La acest gard, șipcile metalice sunt unul dintre elementele unei construcții bine gândite. Partea principală a gardului sunt gabioanele decorative, care au fost așezate pe o fundație solidă finisată cu piatră naturală. Datorită acestui fapt, utilizatorul a obținut nu numai un aspect interesant, ci și o izolare perfectă a proprietății față de privirile trecătorilor.

Garduri tip jaluzea

Garduri tip jaluzea constituie o împrejmuire foarte elegantă și sunt deseori alese datorită valorilor estetice ridicate. În acest caz, culoarea închisă a jaluzelor contrastează cu stâlpii roșii. Gardul tip jaluzea nu are doar valori estetice, ci separă perfect proprietatea de priviri străine și de accesul persoanelor neautorizate.

Gard clasic de șipci metalice

Un gard simplu format din panouri și șipci metalice este perfect pentru clădirile simple care nu necesită elemente decorative suplimentare. Merită atenție metoda de asamblare. Datorită înșurubării pe două fețe a șipcilor, utilizatorii proprietății sunt aproape complet izolați de priviri ale terților.

Gard din șipci metalice cu elemente decorative din oțel

După cum se vede, șipcile metalice se potrivesc foarte bine pentru gardurile elegante. În acest caz, gardul a fost decorat cu elemente metalice elegante care subliniază caracterul proprietății.