Hanbud >> Oferta >>Garduri tip jaluzea

Garduri tip jaluzea

Peste 25 de ani de activitate
200 de angajați
3000 de centre de vânzare în toată Europa

 Descriere garduri tip jaluzea

În cazul gardurilor tip jaluzea gata pregătite, clientul primește panouri întregi, deja asamblate. Lungimea și înălțimea pot fi selectate din mai multe dimensiuni disponibile în lista de prețuri standard. Realizăm dimensiuni personalizate la comanda individuală.
Panouri de gard tip jaluzele asamblate sunt produse de noi din oțel zincat, apoi transportate la vopsitoria cu pulberi, unde sunt vopsite în orice culoare din paleta RAL, conform comenzii clientului.
Oțelul din care sunt fabricate panouri, este zincat, prin urmare este rezistent la condițiile meteorologice. Un strat protector suplimentar asigură, de asemenea, vopsirea cu pulbere, care protejează oțelul zincat împotriva coroziunii, îi mărește grosimea, maschează imperfecțiunile.

În cazul panourilor destinate asamblării individuale, Clientul primește toate elementele panoului separat care apoi trebuie asamblate. Lungimea și înălțimea pot fi selectate din mai multe dimensiuni disponibile în lista de prețuri standard. Realizăm dimensiuni personalizate la comanda individuală.
Această soluție este mai ieftină decât panouri gata pregătite și este, de asemenea, mai ușor de transportat.
Gardurile pentru asamblare individuală sunt realizate din oțel placat și în prezent oferim două nuanțe de culori, grafit și maro.
Oțelul utilizat pentru producerea acestor garduri este acoperit cu rășină poliesterică, datorită căreia obținem un produs cu o rezistență excelentă la procesele de îmbătrânire fotochimică. Acest produs se dovedește perfect acolo unde estetica și durabilitatea culorii sunt deosebit de importante. Ciclul de placare include tehnologie fără crom, ceea ce în efect duce la o grosime totală de până la 25 µm. Acest strat asigură un luciu profund, netezime și uniformitatea culorii.

 

Descriere tehnică

 

Gard tip jaluzea gata pregătit

  OHZP 70 OHZP 100
Grosimea cadrului #1,00mm #1,00mm
Grosimea jaluzelei #0,70mm #1,00mm
Lungime 250cm, 300cm, comanda individuală
Înălțime 100cm, 125cm,150cm, 175cm, 200cm
Strat Zinc/aluzinc, acoperit cu vopseaua pulbere

 

Gard tip jaluzea pentru montare individuală

Grosimea cadrului #0,80mm
Grosimea jaluzelei #0,80mm
Lungime 250cm, 300cm, comanda individuală
Înălțime 100cm, 125cm,150cm, 175cm, 200cm
Strat Zinc/aluzinc, poliester

 

Galeria de realizări

 

Gama de culori materiale

 

 

Descoperiți gama noastră de culori. Descărcați fișierul PDF.

 

Culorile din șablonul de pe site-ul web au doar caracter informativ și pot diferi de culoarea reală