ACTUALITĂȚI

Peste 25 de ani de activitate
200 de angajați
3000 de centre de vânzare în toată Europa
HANBUD cu Diament Forbes 2019

Diament Forbes 2019

Ne face plăcere să vă informăm că compania Hanbud s-a numărat printre companiile care își cresc valoarea în cel mai dinamic mod. Datorită acestui fapt, ne putem mândri de titlul „Diament Forbes 2019”. Acest titlu confirmă faptul că ne aflăm în grupul companiilor cu cea mai rapidă dezvoltare din țară.

De aceea, dorim să mulțumim din inimă Angajaților, Clienților și Partenerilor noștri. Fără încrederea, sprijinul, angajamentul dvs. și relațiile de parteneriat, succesele noastre nu ar fi posibile.

 

Consultați articolele cu indicații

Pe blogul nostru veți găsi multe articole utile cu privire la alegerea unui înveliș de acoperiș, instalarea și întreținerea corespunzătoare a acestuia. Toate textele au fost pregătite de specialiști în domeniul respectiv.

Consultați cataloagele noastre de produse

Cataloagele de produse prezintă acoperișuri, șipci metalice, panouri publicitare și profiluri pentru plăci gips-carton, disponibile în oferta Hanbud.  Toate fișierele sunt disponibile în formatul PDF. Vă invităm să descărcați.

Instrucțiuni de instalare pentru învelișuri de acoperiș și garduri

Datorită instrucțiunilor de instalare pregătite de noi, utilizatorul este capabil să realizeze învelirea unui acoperiș și garduri de unul singur. Toate materialele au fost scrise într-un limbaj simplu, conțin și scheme clare.