Peste 25 de ani de activitate
200 de angajați
3000 de centre de vânzare în toată Europa

Alegerea tablei trapezoidale corespunzătoare

Tabla trapezoidală este un produs cu o aplicație foarte largă. Prin universalitatea sa, este utilizat pentru obiecte industriale, clădiri rezidențiale, la tot felul de fațade sau la acoperișuri din gospodărie necomplicate.

Deși simplitatea și universalitatea sunt avantajele sale de bază, trebuie să reținem că selecția unei tablei trapezoidale adecvate este foarte esențială. În primul rând, trebuie să determinăm pentru ce vrem s-o utilizăm. Acoperișuri sau fațade? Alegerea corectă a profilului garantează siguranța și estetica adecvată a investiției la care vom aplica popularul „trapez”.

Există multe modele de foi de tablă trapezoidale pe piață, iar producătorii acestora tot timpul încearcă să perfecționeze acest produs. Una dintre cele mai inovatoare soluții este noua noastră tabla din linia Revolution cu denumirea comercială T-14R. Unicitatea sa se datorează micro-gofrărilor suplimentare de-a lungul cutelor superioare, ceea ce conferă acestui profil o rigiditate suplimentară și îl face deosebit față de concurență în ceea ce privește estetică. Această tabla este disponibilă în profilul de acoperiș și cel de fațadă. Este fabricată din toate materiile prime disponibile la noi, iar garanțiile pentru acest produs ajung până la 30 de ani. Ca o curiozitate, merită adăugat că designul său este brevetat la Oficiul de brevete polonez.

Tabla trapezoidală este un înveliș de acoperiș foarte durabil.

Se caracterizează printr-o rezistență excepțională la temperaturi extreme și condiții meteorologice nefavorabile. Datorită posibilității de a o executa dintr-un material cu o grosime mai mare, este rezistentă la grindină și furtuni intense, la diverse deteriorări mecanice și transmite sarcini mai mari. De asemenea, merită subliniat faptul că acest tip de învelitori nu îmbibă apa.

Un mare avantaj al tablei trapezoidale este și ușurința de instalare, care atrage costuri mai scăzute de manoperă. Practica arată că investitorul instalează tabla trapezoidală de unul singur, ceea ce se traduce prin economii suplimentare în bugetul casnic. Să reținem că tabla trapezoidală este unul dintre cele mai ieftine învelișuri pentru acoperișuri pe care le putem folosi pe acoperișurile caselor unifamiliale și pe acoperișurile diferitelor tipuri de hale și clădiri gospodărești.

Gama noastră largă de produse se adresează fiecărui tip de destinatar și va satisface buzunarul fiecărui investitor. Vă invităm cordial la centrele noastre de distribuție și la birourile de vânzări situate în Bielsk Podlaski și Białystok.

Consultați articolele cu indicații

Pe blogul nostru veți găsi multe articole utile cu privire la alegerea unui înveliș de acoperiș, instalarea și întreținerea corespunzătoare a acestuia. Toate textele au fost pregătite de specialiști în domeniul respectiv.

Consultați cataloagele noastre de produse

Cataloagele de produse prezintă acoperișuri, șipci metalice, panouri publicitare și profiluri pentru plăci gips-carton, disponibile în oferta Hanbud.  Toate fișierele sunt disponibile în formatul PDF. Vă invităm să descărcați.

Instrucțiuni de instalare pentru învelișuri de acoperiș și garduri

Datorită instrucțiunilor de instalare pregătite de noi, utilizatorul este capabil să realizeze învelirea unui acoperiș și garduri de unul singur. Toate materialele au fost scrise într-un limbaj simplu, conțin și scheme clare.