Vrei să devii un distribuitor Handbud

Solicită un contact

Garduri metalice

Șipcile metalice sunt un produs inovator care vă permit să obțineți un aspect elegant și estetic al proprietății dvs. Gardul oferă securitate și confidențialitate familiei și celor dragi.

Lipsa necesității de întreținere și a vopsirii anuale a șipcilor, confirmă faptul că gardul prezentat nu doar se distinge de concurență, dar vă permite să economisiți și bani din bugetul pentru acasă. Șipcile pot fi montate vertical, orizontal sau pe ambele părți.

Firma Hanbud oferă o gamă largă de culori pentru șipci metalice.
Descarcă catalog Solicită un contact

Țigle metalice modulare

Țiglele metalice modulare de la Hanbud sunt un produs inovator care câștigă tot mai mulți adepți. Există mai multe motive pentru acest lucru:
  • produsul este disponibil imediat
  • ușor de transportat
  • asamblare rapidă și extrem de simplă
  • nu există conexiuni vizibile după montare
  • economic, deoarece prin această metodă rămân foarte puține deșeuri/resturi.
Descarcă catalog Solicită un contact

Țiglă metalică

Una dintre cele mai populare soluții pentru acoperișuri este țiglă metalică realizată la metru, individual pentru comanda fiecarui client. Procesul de tăiere a foilor este complet automatizat și permite ajustarea dimensiunilor chiar și la cel mai complex/dificil acoperiș. De asemenea, un avantaj important al țiglei metalice o reprezintă greutatea redusă. Acest lucru este extrem de important din punct de vedere economic, deoarece alegerea unei astfel de soluții nu supraîncărcă structura acoperișului și a întregii clădiri, iar costurile aferente proiectului de implementare vor fi mai reduse.
Descarcă catalog Solicită un contact

Table trapezoidale

Tablele trapezoidale de la Hanbud sunt combinația perfectă dintre calitate și estetică. Profilul lor universal permite crearea unei înveliri solide de acoperișuri sau fațade. O selecție largă de profile și tipuri de tablă, combinată cu posibilitatea tăierii la metru, face ca acest produs să fie foarte versatil.
Descarcă catalog Solicită un contact

Panouri de acoperiș

Panoul de acoperiș prefălțuit, cunoscut de secole, a fost utilizat atât în ​​construcții clasice, clădiri sacre/de cult, clădiri istorice sub protecție de conservare, cât și în arhitectură modernă. Poate fi așezat vertical, orizontal, utilizat pentru învelire de acoperișuri sau pentru fațadă.
Descarcă catalog Solicită un contact

De ce noi?

X ani de experiența

Durabilitate

Siguranță

Prețuri atractive

Design modern

Formular de contact